TERRORI SHTETËROR SERB DHE ALBANOFOBIA

TERRORI SHTETËROR SERB DHE ALBANOFOBIA   Shkruan: Afrim Caka Ministri Jashtëm serb, Ivica Daçiç: “Lidërët shqiptarë më kanë thënë se ndarja e Kosovës është një ide e mirë. Është shprehur se në mes shqiptarëve dhe disa liderve të tyre polikë…

Joe DioGuardi: Shqiptarët duhet të zgjohen…

Joe DioGuardi: Shqiptarët duhet të zgjohen…   Deklarata e fortë e Joe DioGuardi: Berishën e futën në politikë komunistët, shkatërroi Shqipërinë. Gjëja e parë që donte të bënte kur erdhi në pushtet ishte të kontrollonte gjyqtarët, drejtësinë. Çfarë qeverie e…