Presheve-Abetarja dhe Treni

Abetarja dhe Treni Shkruan: Mr.Sc.Refik HASANI Beogradi sot ka lëshuar në qarkullim në vijën hekurudhore Beograd-Mitrovicë,pas shumë e shumë aktiviteteve të shumta që është duke bërë vetëm në muajin dhjetor dhe tani në muajin janar që jemi Beogradi ka marrë…

Vetëvrasje apo vrasje në Burgjet e Kosovës

Vetëvrasje apo vrasje në Burgjet e Kosovës Kriminelët meritojnë dënimin meritor, që u’a shqipton Gjykata kompetente, e asnjë dënimshqiptues tjetër nuk është ligjor-por është akt kriminal. Pasiqë personalisht kam qenë në vuajtje të burgimit politik që Fraksioni i EULEX-it, i…

Shkolla arabe në katundin shqiptar!

Shkolla arabe në katundin shqiptar! Shkruan: Gani Mehmetaj Shkolla arabe në katundin shqiptar! Ndërkaq, në Fushën e Ulqinit, Turqia po e ndërton medresenë e vajzave sllave myslimane për të ndryshuar strukturën etnike shqiptare të Ulqinit. – Medreseja turke-islamike paraqet goditje…