Fotografi e rrallë, çfarë i kishte thënë Presidenti Rugova, Deputetes Donika Kadaj Bujupi?

Presidenti Rugova

Një fotografi e realizuar vite më parë, atëherë kur Presidenti Ibrahim Rugova ishte ende gjallë, tregon për afërsinë ndërmjet anëtarëve të Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës dhe vet Presidentit Rugova.

Në këtë fotografi të siguruar nga Bota sot, shihet Presidenti Rugova bashkë me Donika Kadaj Bujupin teksa bisedojnë duke dalë nga një takim. Prapa tyre shihet edhe Ambasadori William Woker.

Ndryshe, zhvillimet politike të dy viteve të fundit kanë acaruar marrëdhëniet ndërmjet Lidhjes Demokratike të Kosovës dhe Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës.

Kujtojmë, se LDK-ja kishte lidhur Koalicion me AAK-në në vitin 2004, derisa lideri i AAK-së Ramush Haradinaj ishte zgjedhur Kryeministër kurse Ibrahim Rugova President i Kosovës. /BS

[the_ad id=”4118″]

Komento rreth shkrimit