Kryepeshkopi Argjentines, meshe per P.Kristo Negovanin

mesha-shqipKryepeshkopi Argjentines me rrenje Arberore Hiresi Alejandro Greco ka mbajture meshe per martirin e kishes Shqiptare P.Kristo Negovanin.

Dje u mbushen plot 111 nga vrasja makabre e Martirit P.K.Negovanit nga shovinistve Grek ,Kryepeshkopi Argjentines dhe i te gjithe Shqiptarve ne shenje respekti kujtone kete dite te shenjt per Shqiptarin duke mbajtur nje  meshe per shpirtin e P.K.Negovanit,me poshte sjellim posimin e Kryepeshkopit te Argjentines;

 

Ne daten 12 Shkurt ora 21.00 mbahet ne Kishës Ortodokse Shqiptare e Buenos Aires – Argjentinë, Liturgjia Hyjnore…

Posted by Alejandro Greco on 2016-02-12

Komento rreth shkrimit