Shokon imami i Këlnit: Gjermanet vetë fajtore, provokuan me parfum e veshje

imami-kelnit

Sami Abu Ju, imami xhamisë në Këln, në intervistën ekskluzive për TV REN ka “sqaruar” se vetë fermat gjermane janë fajtore për shkak të sulmit kundër tyre deh se refugjatët i kanë sulmuar e përdhunuar sepse ato i kanë provokuar me rrobat e veshura dhe ma parfumet që kishin përdorur, transmeton Koha.net.

“Duhet të reagojmë drejt, të mos hedhim benzinë në zjarr. Të bisedojmë dhe të gjejmë zgjidhje. Nëse ndonjëri sulmon dhe fyen tjetrin, mund të krijohet situatë e rrezikshme. Njëra nga arsyet pse migrantët kanë sulmuar, është mënyra se si femrat vishen.
Nëse ato ecin gjysmë të zhveshura dhe përdorin parfum, atëherë ndodhin këto gjëra. Është mashkulli, është femra…dhe kjo është hedhje e benzinës në zjarr…. “, ka thënë imami nga xhami “Al Teuhid” në Këln, Sami Abu-Ju.

[the_ad id=”4118″]

Komento rreth shkrimit