Studime gjermane: Gjuha shqipe 15 shekuj më e vjetër se gjermanishtja

ILIRETRastësisht duke studiuar gjuhen gjermane gjeta këtë tabelë, ku thuhet se: gjuha shqipe ka ekzistuar 2000 vjet para Krishtit, ndërsa gjermanishtja vetëm 500 vite para Krishtit, dhe se gjermanishtja ka lindur nga përzierja e Ilirishtes, Italishtes dhe gjuhes Kelte, sipas Prof.Dr.Lutz Mackensen, shkruan  Engjell Buxhaku.

dhjuhashqipe6-411x300 Gjuha-shqipe5-1-256x300

 

[the_ad id=”6025″]

 

 

[the_ad id=”4118″]

Previous Entries Autostrada e Kosovës të vazhdoj për Malësinë e Gollakut dhe Kosovën Lindore e jo për Merdare të serbët e Shumadisë? Next Entries Shqiptaret jan pas'ardhesit e Pellazgve-sipas amerikanit George Fred Williams

Komento rreth shkrimit