Get a site

SERBËT RJEPËN TË GJALLË PRIFTIN KATOLIK

serbetSERBËT RJEPËN TË GJALLË PRIFTIN KATOLIK

Në vitin 1913 ushtarët serb të udhëhequr nga një prift ortodoks serb e rjepen për së gjalli deri në vdekje At Luigj Palaj, Prift Franqeskan (Katolik) Shqiptarë nga Gjakova, sepse nuk kishte pranuar të bënte shenjën e kryqit ortodoks dmth me tre gishta.

Kështu që jo që i prenë dy gishtat, por dhe e rjepën për së gjalli deri në vdekje !

PRESS INDEPENDENT

[the_ad id=”6025″]

 

[the_ad id=”4118″]

Komento rreth shkrimit