Adhuruesit e diktatorit Enver Hoxha kanë vershuar sot në Tirane me foton dhe parrulla në kujtim të tij.

Duke mos respektuar kështu asnjë urdhër që qeveria ka dhënë kundër kthimit të simoleve komuniste.