Vangjel Tavo rreagon ashper,ne menyre te paprecedent-per ceshtjen Balili

Vangjel Tavo rreagon ashper,ne menyre te paprecedent-per ceshtjen Balili

Shkruan: Elida Murati

Vangjel Tavo ne nje rreagim te ashper personal te motivuar skajshmerisht politikisht te paprecedent per masat e marra nga policia per arrestimin e Klement Balilit ben thirrje qe policia te mos beje detyren e saj meqenese masat ligjore te policise po prekin direkt strukturat e partise se tij LSI. Ketij njeriu te pamend i duhet bere me dije se masat e policise jane ndermarre brenda kuadrit ligjor per te ndaluar persona te inkriminuar te cilet fshihen brenda partise LSI dhe gezojne imunitet nga partia LSI. Nese Vangjel Tavo merr ne mbrojtje nje person te kerkuar nga drejtesia si Klement Balili dhe i kerkon policise te ndaloje veprimet ligjore ndaj nje personi te kerkuar nga ligji atehere ky njeri po na kerkoka qe te rrezojme shtetin dhe tju bejme favore njerezve si Klement Balili qe kerkohen nga ligji. Ky njeri na nxirrka partine e tij LSI dhe interest e partise se tij LSI me te rendesishme se sa zbatimi I ligjit dhe konsiderimi I njerezve te barabarte perpara ligjit. Vangjel Tavo na kerkoka qe ligji te privilegjoje partine e tij LSI dhe anetare te partise se tij te cilet duhen denuar nga ligji. Si mundet te kete guxim ky njeri qe ta kerkoje kete gje publikisht? A duhet ta lejojme qe ky njeri te sillet ne kete menyre komplet te cmendur apo duhet qe me pergjegjshmeri qytetare ti kerkojme te largohet nga skena politike sepse po luan pandershmerisht me interesat madhore kombetare te mireqeverisjes dhe zbatimit te ligjit thjesht dhe vetem qe te perfitoje personalisht dhe per partine e tij?

[the_ad id=”6025″]

[the_ad id=”4118″]