Get a site

Agjenti serb i UDB-së: Ja si mund ti fusim shqiptarët në luftë civile

145248469245573

Një ish-agjent i UDB-së serbe, mik i afërt me kreun e inteligjencës së Serbisë Dejan Luçiç ka thënë “formulën” sesi mund ti fusësh shqiptarët në luftë civile me njëri-tjetrin.

Agjenti serb i UDB-së: Ja si mund ti fusim shqiptarët në luftë civile

Një ish-agjent i UDB-së serbe, mik i afërt me kreun e inteligjencës së Serbisë Dejan Luçiç ka thënë “formulën” sesi mund ti fusësh shqiptarët në luftë civile me njëri-tjetrin.

Ai thotë se mjafton që mes shqiptarëve të fusësh përcarjen fetare apo krahinore apo mes fisesh dhe ata do të përballeshin keq me njëri-tjetrin.

“Doni të shkatërroni shqiptarët…? Vrisni një katolik dhe më pas akuzoni një mysliman… Shteti shqiptar është lehtësisht i mundshëm të shkatërrohet nëse ekziston vullneti te shërbimet sekrete serbe”, tha ai në deklaratën shokuese.

Ai ka shtuar edhe se mund të bëhet përçarja e shqiptarëve gjithashtu edhe duke vrarë një politikan dhe më pas ia hedh fajin kundërshtarit të tij politik.

“Vritni një politikan shqiptar, akuzoni konkurrentin e tij dhe ja…, luftë fisnore mes shqiptarëve. Nëse shkaktoni konflikt mes Thaçit dhe Haradinajt çdoherë mund ta ndizni zjarrin”,– parashikon bashkëpunëtori i inteligjencës serbe dhe mik i afërt me ish-drejtorin e inteligjencës serbe, Dejan Luçiç.

Komento rreth shkrimit