GROPA NË SHPIRT prozë

Shkrimi i parë që e lexova nga Agron Iliriani) -Dashuria është energji pozitive e cila i drejton të gjithë njerëzit e mirë drejt një caku dhe e cila

Read More

JETA E KËPUTUR NË MES

Shkruan: Brahim Avdyli   Kur ulem që të pushoj, i lëshoj zogjtë e kujtimeve të mia nëpër viset e maleve dhe papritmas vjen hija e buzëqes

Read More