GJUHA E ILIRËVE

GJUHA E ILIRËVE E përgatiti Prof. Zymer Mehani Ilirët flisnin një gjuhë që dallohej nga gjuhët e popujve të tjerë të kohës së lashtë të Ballkani

Read More

KULTURA ILIRE

  KULTURA ILIRE shkruan prof. Zymer Mehani Njësia dhe veçantitë kulturore lokale Kultura ilire u formua me tiparet e saj karakter

Read More