Get a site

Donika Kadaj: Me Albulenën – Gratë e fuqishme kundër maskarenjve

Donika-kadaj

Deputetja e AAK Donika Kadaj e mbështet  Albulenën me këtë status në facebook:

“Kur mjeku shkel Betimin e Hipokratit dhe bëhet hipokrit, kur mediat shkelin etikën profesionale, kur drejtësinë e bëjnë kriminelët, do i them mikes sime: vazhdo sepse Ti je yjet dhe bota të shikon ty.

Nga prezenca jote, ti dërgon mesazh në çdo fshat, qytet, komb.

Një mesazh shprese! Mesazh fitoreje!

Vetë nuk mund ta ndryshojmë botën, por mund të gjuajmë gurë që krijojnë valë të mëdha.

Unë e di që pavarësisht shigjetave të drejtuara me urrejtje patologjike kundër kauzës që perfaqësonTi, Unë, Ne, do gjejmë çdoherë guximin, pasionin për të luftuar me arsye

Për ‪#‎gratë‬ e fuqishme dhe kundër maskarenjëve.”/Voal.ch

[the_ad id=”4118″]

Komento rreth shkrimit