Get a site

FERIZAJ, KL”JERONIM DE RADA”

ferizaj

Ferizaj, KL “Jeronim De Rada”
Shkruan Prof. Zymer Mehani
Orë letrare në mbështetje të Projektit Global “100.000 Poetë për Ndryshime në Botë”
Më 24 shtator 2016  në Shtëpinë e Kulturës  në organizim të Klubit Letrar’’ Jeronim de Rada’’, u mbajt ora letrare në mbështetje të projektit global,’ 100,000 Poetë Për Ndryshime Në Botë”, ’’Hundred thousand poets for change’’.
Programin e drejtuan Kryetarja e Klubit, Prof. Dr. Qibrije Demiri dhe z Faruk Buzhala. Në këtë manifestim kishte poetë nga të gjitha viset e atdheut, që me vargjet e tyre e pasuruan këtë orë letrare.
Me poezitë e tyre u paraqitën:
1. Alban Hysa, jurist, muzikant dhe poet nga Kaçaniku;
2. Shqiponje Tahiri, fituese e dy çmimeve në gara të recituesve;
3. Ymri Musliu,
4. Mirlinda Koxha,
5. Ramadan Asllani,
6. Silva Tërrnava,
7. Tahir Seferi, rapsod dhe poet nga Shkupi;
8. Edona Salihu, recituese dhe krijuese,
9. Agim Desku, Klinë;
10. Sami Sherifi, kryetar i KL “ABC poetike”, Shkup;
11. Vita Çaushi-Halili,
12. Gëzim Arifi,
13. Rudi Berisha, kryetar i KL”Zahir Pajaziti”, Prishtinë;
14. Bardh Frangu, krijues nga Ferizaj;
15. Vjollca Ahmeti,
16. Fadil Curri, naëtar i SH SH”Fahri Fazliu”, Kastriot;
17. Dilaver Asani, Gostivar,
18. Ndue Uka,
19. Selvije Shijaku, Prizren,
20. Sami Vranovci,
21. Nuhi Sadiku
22. Faruk Buzhala, Ferizaj.
Falënderojmë kryetaren e Klubit Letrar “Jeronim de Rada” në Ferizaj Prof. Dr. Qibrije Demiri dhe bashkëpunëtorët e saj për pritjen e ngrohtë dhe organizimin e këtij manifestimi.

14494851_1845394449029229_1961121099599466684_n

 

[the_ad id=”6025″]

 

[the_ad id=”4118″]

Komento rreth shkrimit