Gjurmë Shqiptare – Kush po e fal Eposin dhe Lahutën?

Gjurmë Shqiptare

Nga: Marin Mema

Çfarë fshihet pas vendimit më të fundit të UNESCOS-s? Cila është historia e vërtetë e lahutës? Përse fjeti dosja e Eposit të Kreshnikëve? Paaftësi, përgjumje apo diçka tjetër? Përgjigje të forta… Për më shumë ndiqni të plotë videon e dokumentarit të gazetarit Marin Mema.

Komento rreth shkrimit