Get a site

Komandant Hoxha me arme ne dore nga TANUSHA ju con selam shqipfolsve

komandant-hoxha

Më poshtë e keni komentin e plotë të komandant Hoxhës Xhezair Shaqiri në rrjetin social facebook:

Nuk dij kush e ka përhapur këtë dezinformat. Un jam në Tanush për momentin nuk ka asnjë lëvizje të armikut Allahu është mbrojtës I gjithësisë edhe I joni në të kaluarën ka qenë vështir të rethohet Tanusha, edhe netë të ardhmen për shumë vjet inshalla do të jetë njejtë pa robrin sllave Shqetsimi jonë nuk është të ballafaqohemi me kriminelet e qeverisë së Maqedonisë por shqetsim të madh kemi për Shqiptaret e Ilirides se si po mujnë ta durojn poshterimin sllavë dhe kelyshët e tyre shqipfolsa!

[the_ad id=”4118″]

Komento rreth shkrimit