Get a site

“Pandeli Majko, President i Shqipërisë më 2017”

Pandeli-Majko

Pandeli Majko është lider i përmasave botërore. Është njeriu që përballoi luftën e Kosovës. Ai nuk lejoi që shqiptarët e Kosovës gjatë luftës së viteve 1998-1999 të mbyten në det. Ai e mbështeti fuqishëm UÇK-në.  Për këto e merita të tjera, Pandeli Majko e meriton të jetë presidenti i Shqipërisë nga viti 2017. Ky është qëndrimi i Erald Selcës, njeriut që njihet si një mbështetës i fuqishëm i trashëgimisë së ish liderit komunist të Shqipërisë, Enver Hoxha.

 

Më poshtë mund ta lexoni adresimin e plotë të Selcës:

 

“Politikani atdhetar, politikani i karrieres njëri nga Lideret Historik te se majtes dhe Partisë Socialiste Shqiptare z.Pandeli Majko duhet te jete Presidenti i ardhshem i Shqipërisë amë . PS ja duhet ta nominojë që tani Liderin e Permasave botërore njeriun qe perballoi luften e Kosoves me Fatos Nanon , Ilir Meten Presidentin Meidani , T.Dedjen , K.Lamen etj Njeriun qe mbeshteti Ushtrine Clirimtare te Kosoves dhe qe nuk lejoj shqiptaret te mbyten ne det . Pandeliu eshte timonieri i fitoreve te PS -se dhe me vlerat kredincialet e tij meriton te jete President i Shqiptarve dhe i propozuar nga koalicioni PS-LSI . Do i bente nder atdheut zgjedhja e Pandit per President, ne populli shqiptar jashte Shtetit ame e mbeshtesim fuqimisht kete kandidature te fuqishme . Pandeliu eshte shembull ne cdo aspekt per mire, Pandeli Majko do punonte shume per Bashkim Kombetar dhe per thyerjen e paragjykimeve . Pandeli Majko u dekorua nga Presidentja Jahjaga por nuk mjafton Kosova do duhej ta shpallte ne shume Komuna qytetar nderi Pandin e plot te tjere e jo Lulashin , Salziun Xhozin Te mesohemi ti cmojme vlerat Kombetare , njerzite me integritet moral kombetar dhe intelektual . Pandi me 25 vite pervoje politike mbi supe deputet disa here Kryeminister ish minister lider shpirteror i PS se unifikues e jo percares ky vella i yni meriton ta drejtoje memedheun tone.”

[the_ad id=”4118″]

Komento rreth shkrimit