Get a site

SHKUP shpaloset flamuri Gjigand

shkup

Sot në Shkup qytetarët janë mbledhur për t’i dhënë mbështetje kryetarit të Turqisë Recep Tayyip Erdoğan për të përballuar grusht shtetin në shtetin e tij që ai e drejton.

Protestuesit porososin ”Erdogan të pastroj puçistët”, ”E dënojmë puçin e përgjakshëm dhe mbështesim kryetarin Erdogan”, ”E lusim Zotin që t’i jap fuqi kryetarit tonë që të pastroj puçistë, ndërsa të plagosurve të ju jap shëndet” thonë mes tjerash mbështetësit e Erdogan në Shkup, transmeton Telegrafi.

Kryetari i lidhjes së shoqatave jo-qeveritare turke, Taksin Ibrahim tha ”Shpresoj se së shpejti do të burgosen të gjithë puçistët që e tradhëtuan shtetin dhe popullin e tyre”

Në tubim ka 500 persona, që e filluan mbështetjen me himnin e Maqedonisë dhe të Turqisë.

shkupi1

[the_ad id=”4118″]

Komento rreth shkrimit