Get a site

Skandali me xhamit e para arabe neper Kosove!

xhamiaNga Arbana Xharra

Me kolegun tim Alban Selimi gjate hulumtimit ne terren te skandalit te perfshirjes se fondeve arabe ne ndertimin e xhamive neper Kosove, dhe jo vetem kaq, implikimin e zyrtareve politik, Bashkesise Islame dhe individeve (biznesmen) ne evazione fiskale duke u fshehur pas ndertimit te xhamive. Nje rrjete i tere i organizuar qe ne emer te ndertimit te xhamive perfitojne jashtligjshem me parate e donatoreve arab. Dokumente, fotografi, e shume fakte nga terreni ju sjellim ne detajet te henen ne hulumtimin tone…Vazhdimet e te gjeturave ne terren do te publikohen gjate tere javes se ardhshme ne gazeten “Zeri” dhe portalin www.zeri.info.

 

[the_ad id=”4118″]

Komento rreth shkrimit