Get a site

SERBËT RJEPËN TË GJALLË PRIFTIN KATOLIK

SERBËT RJEPËN TË GJALLË PRIFTIN KATOLIK

serbetSERBËT RJEPËN TË GJALLË PRIFTIN KATOLIK

Në vitin 1913 ushtarët serb të udhëhequr nga një prift ortodoks serb e rjepen për së gjalli deri në vdekje At Luigj Palaj, Prift Franqeskan (Katolik) Shqiptarë nga Gjakova, sepse nuk kishte pranuar të bënte shenjën e kryqit ortodoks dmth me tre gishta.

Kështu që jo që i prenë dy gishtat, por dhe e rjepën për së gjalli deri në vdekje !

PRESS INDEPENDENT

[the_ad id=”6025″]

 

[the_ad id=”4118″]