Get a site

SHKUP shpaloset flamuri Gjigand

SHKUP shpaloset flamuri Gjigand

shkup

Sot në Shkup qytetarët janë mbledhur për t’i dhënë mbështetje kryetarit të Turqisë Recep Tayyip Erdoğan për të përballuar grusht shtetin në shtetin e tij që ai e drejton.

Protestuesit porososin ”Erdogan të pastroj puçistët”, ”E dënojmë puçin e përgjakshëm dhe mbështesim kryetarin Erdogan”, ”E lusim Zotin që t’i jap fuqi kryetarit tonë që të pastroj puçistë, ndërsa të plagosurve të ju jap shëndet” thonë mes tjerash mbështetësit e Erdogan në Shkup, transmeton Telegrafi.

Kryetari i lidhjes së shoqatave jo-qeveritare turke, Taksin Ibrahim tha ”Shpresoj se së shpejti do të burgosen të gjithë puçistët që e tradhëtuan shtetin dhe popullin e tyre”

Në tubim ka 500 persona, që e filluan mbështetjen me himnin e Maqedonisë dhe të Turqisë.

shkupi1

[the_ad id=”4118″]