Get a site

Koco Kokëdhima Dules,në Himarë “nuk ka jetuar kurrë një minoritet grek

Koco Kokëdhima Dules,në Himarë “nuk ka jetuar kurrë një minoritet grek

Koco-Kokedhima

Deputeti socialist, Koço Kokëdhima, iu përgjigj nga Vlora, në një takim me socialistët, deklaratave të PBDNJ se ai po ndërton pa leje në Himarë.

Fillimisht, Kokëdhima tha se në Himarë “nuk ka jetuar kurrë një minoritet grek”.

Sipas tij, himariotët ia kanë dhënë përgjigjen e duhur kreut të PBDNJ, Vangjel Dule, kur në një takim i thanë “ne jemi këtu qysh përpara se të vinte deti”.

“Dulja është një minoritar grek, unë jam shqiptar, jam himariot”, tha Kokëdhima.

Sipas tij, Dule ka fituar vetëm falë votave të PS.

“Dule e tradhtoi minoritetin dhe e provokoi Himarën, prandaj minoriteti e sikterisi partinë e tij”.

“Ai është njësoj si Saliu”.

“Nuk do ia falim Saliut atë që i bëri Vlorës dhe të gjithë bregut”.

[the_ad id=”4118″]