Get a site

Saliu zgjedh Babalen, si kameraman për dasmën e Zenit

Saliu zgjedh Babalen, si kameraman për dasmën e Zenit

Saliu zgjedh Babalen: Plotësisht i bindur, se video “Babale” ishte art i cilësisë së lartë në fushën e përgjim-spiunimit, Saliu ka propozuar në familje, që si kameraman për të bërë xhirrimet e dasmës së Zenit dhe video-klipet jashtë saj, të jetë Babalja.

 

Shkruan Memo Aliaj

Montazhier të jetë Ervin Salianji, ndërsa titrat shoqëruese të pamjeve, t’i përgatisë Edi Paloka meqë ai është specialist i kësaj fushe, mbasi vetëm me titra i kuptohen fjalët që thotë. Lidhur me xhirrimet, Zeni kishte propozuar Strazimirin, meqë filmon fjalimet e Saliut në parlament, por Saliu zgjodhi Babalen, i cili do të përdoret edhe për të përgjuar spiunët e Edvinit që do tentojnë të futen në sallë, për të prishur dasmën.

Pasi e vendosi, Saliu telefonoi Lulin, për ta pyetur se sa lekë kërkon Babalja për çdo 1 orë filmim dhe përgjim!/Pamfleti