Thirrje atdhetare,me daten 7 mars ne Tirane,te protestojme kuder politikave serbe anti-shqiptare

Vllezër nga secili qytet i Kosovës, të vetorganizohemi që në datën 7 mars të shkojm me autobusa në Tiran.
Të protestojm kunder Vuçiçit dhe marrveshjeve që ai kërkon të bëj me qeverin Shqiptare. Pushtetarët e Kosovës dhe Shqipëris i mbyllin sytë para çdo krimi dhe terrori që Serbia ka bër në Kosovë.
Udhëtimi me autobus nuk është i shtrenjtë, Dëshmorêt sakrifikuan jetën për çlirimin dhe dinjitetin Kombëtar. Tê sakrifikojm edhe ne 10 euro për person, kaq pak, për të treguar se ne, nuk jemi dakort me pazaret që bëhen nên tryez në dëm të Atdheut.
Pak vetbesim dhe pak zëmer, një shpenzim minimal, na bën të ndjehemi krenar. Ti pergjigjemi kësaj proteste me vetëdije të lart.

Komento rreth shkrimit