Get a site

Vetem me gaz lotesjelles nuk rrexohet qeveria!

Muhamet Kelmendi

Eshte koha kur opozita duhet te i nderron
masat e punes ne drejtim te anulimit te dy marreveshjeve dhe te shkuarjes ne zgjedhje.

Veprimi i opozotes me gaz lotesjelles vetem do te kriminalizon opozitaret ne Kuvend. Ato nuk e detyrojne renjen e qeverise dhe shkuarjen ne zgjedhje.

Koha per veprim ne Kuvende me gozlotesjelles duhet te marre fund.

Kuvendi edhe pa opozite mund te punoi. I ka numrat dhe edhe ka mumdesi te “punoi” kur te deshiron.

Renja e qeverise mund te behet vetem me protesta te vazhduedhme, te cdoditeshme dhe panderprere.

Pa e pasivizuar pushtetin nuk detyrohet ai me i anuluar marreveshjet dhe per te shkuar ne zgjedhje.

Bllokimi i jetes politike dhe qeverisese te vendit cone deri te renja e qeverise. Me ate bllokohet edhe Kuvendi dhe edhe pushteti, i cili vetem me manifestime nje here ne muaj dhe me gaz lotesjelles ne Kuvend kurre nuk rrexohet.

Duhet pra nga sot me veprua me protesta te cdo diteshme.

Opozita duhet shpejte te kalon ne sheshet e Kosoves dhe ne protesta masive.

Ato duhet te vazhdojne deri ne renjen e qeverise.

Koha eshte per veprim.

Perpara drejte fitores!
Rrofte populli shqiptar! Muhamet Kelmendi

[the_ad id=”4118″]

Komento rreth shkrimit